Redirecţionarea impozitului tau in beneficiul copiiilor cu autism. Conteaza!

Redirecţionarea impozitului tau in beneficiul copiiilor cu autism. Conteaza!

Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit

Cererea privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual și deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv Formularul 230 se completează de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate acestora.

Aceeași procedură se urmează și de către persoanele fizice care au realizat venituri din activități independente – inclusiv PFA, IF și II, venituri obținute din dobânzi fonduri investiții, chirii, activități agricole și alte operațiuni similare – care vor completa Formularul 200.

Termenul limita de depunere a formularului la Administrația Finanțelor Publice este 25 mai 2016.

Redirecţionează 20% din impozitul pe profit

Întoarce o parte din beneficiile companiei tale comunității în care trăiești. Fă-o mai liberă, mai curajoasă, mai activă. Redă-le copiilor cu autism bucuria copilăriei, asigură-i pe părinții acestora că pot privi către viitor, cu încredere, pentru că tu contribui.Pentru o comunitate de oameni fericiți, așa cum ne-o dorim.
Pentru a redirecționa 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră contactați-ne la adresa de e-mail: sinoisuntemcopiiivostri@gmail.com sau contact@sinoisuntemcopiiivostri.com .
*Odată cu actualizarea Codului fiscal orice companie poate alege să direcționeze 20% din impozitul pe venit către o asociație non-guvernamentală.
Extras din Codul Fiscal, titlul 2, cap. II, art. 21, alin. 4, lit. p:
“(…) contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, (…) scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:
1). 3‰ (la mie) din cifra de afaceri;
2). 20% (la sută) din impozitul pe profit datorat.”

Vă mulțumim că ați ales să susțineți activitatea Asociației și noi suntem copiii voștri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.