“Obiectivul meu este să mă fac cunoscut, cine sunt eu copilul autist.”

„Adesea lucrurile sunt mai dificil de spus decât de făcut...
Dar avem un drum de străbătut... ”

Cine suntem?

Suntem o organizaţie juridică română, de drept privat, neguvernamentală, fără scop lucrativ, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu statutul şi legile României. Suntem o organizaţie apolitică, neconfesională, nonprofit, autonomă şi independentă, al cărei scop este crearea şi păstrarea unui mediu adecvat pentru stimularea şi sprijinirea persoanelor cu tulburări din spectrul autist (TSA) şi a familiilor acestora.

Ce facem?

Suntem aici să ajutăm. Construim în mod constant un altfel de social: cu iubire! Campaniile noastre de conştientizare îţi vor plăcea. Alătură-te și împreună poate că nu vom schimba întreaga lume dar vom schimba multe destine.

Ce nu facem!

Nu operăm și nu avem legatură cu instituţii politice.
Parintii copiilor nostri beneficiari nu platesc si nu vor plati niciodata catre organizatie niciun fel de cotizatie materiala.
Nu interzicem inscrierea unui copil cu autism beneficiar la noi si intr-o alta organizatie ce are acelasi scop.

Ce ne dorim

Să ne fii alături și împreună să construim un viitor pentru copiii cu autism.

Căsuța din Poveste

Centru de recreere, socializare, integrare și creativitate pentru AUTISM

Un centru unde copiii se simt mai aproape de ceea ce ei sunt, simt liniște și libertate. Progresul începe cu mediul în care se construiește ceva, mai întâi este nevoie de asta, apoi este nevoie de specialiști care fac totul motivați de rezultatul final. “Căsuța din poveste” este un proiect pentru un #altfel de centru dedicat copiilor cu autism și tipici deopotrivă. Un loc unde fiecare poate fi ceea ce este, un loc unde timpul petrecut se numește „acasă”, un loc unde există spațiu suficient pentru fiecare: #tipic sau #diferit. Vom încerca împreună să construim în ochii lumii cea mai frumoasă declarație de iubire: #acceptarea, #integrarea și de ce nu… #recuperarea. Considerăm că este greșit să spunem că un copil diagnosticat cu autism are de învățat de la ceilalți când de fapt cu certitudine și noi „ceilalți” vom învăța multe de la el. Vom învăța, vom descoperi, vom zâmbi, ne vom bucura: #împreună. Alege să fii parte din povestea noastră. Implică-te. Dăruiește iubire, încredere și inimă bună.Alătură-te campaniei noastre. La final vei simți aceeași bucurie cu noi.
Ce poti face tu?
Poţi asigura continuitate datorită donaţiei tale responsabile.
Poți susţine proiectul “Căsuța din poveste” cu o donație lunară sau anuală.
Misiunea noastră în raport cu tine: Informăm susținătorii trimestrial cu rapoarte ce vor detalia informațiile cu privire la fondurile strânse, uzul lor și destinația acestora, împreună cu numele, email-ul și numărul de contact al responsabililor de proiect.
*Informații detaliate se pot obține prin solicitări la adresa de e-mail: sinoisuntemcopiiivostri@gmail.com

174000

Strânși

580

Donatori

766000

Ne mai lipsesc

“Și noi suntem copiii voștri”

SOCIAL CU IUBIRE

– Asociația și noi suntem copiii voștri –

“Nu te teme să mă iei în braţe”… Să îmbrăţişăm pe oricine și oricând ar trebui să fie ceva natural și uman, să păstrăm lucrul acesta așa, să nu fim nicicând în stare de a refuza o îmbrățișare indiferent din partea cui vine, fie că îmbrățișăm un om de culoare, de o altă religie, un suflet care vorbește singur pe stradă, unul care are lacrimi, unul rebel ce strigă supărat la ceilalți, un om nedrept sau unul sincer, nu contează: îmbrățișarea să rămână un act fără teamă. Senzația imediat următoare nu ar însemna nimic altceva decât liniște interioară. Suntem diferiți toți, există aceia prea timizi, aceia prea convinși, alții prea nepăsători, aceia care știu totul și aceia care nu știu nimic, dar toți știm să iubim fără rușine.”

VOLUNTARI

Nu “pretindem” voluntariat nimănui, pentru că voluntariatul nu se pretinde: se face. Vino langă noi doar dacă simți ca locul tău intr-o zi sau o perioadă a ta este alături de noi. Vino doar dacă CREZI că iți dorești să fii ca noi . Rămai doar dacă simți bucurie in inima ta facand asta.

Următorul eveniment

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Ambasadori

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

Sponsori