UN ALTFEL DE SOCIAL: CU IUBIRE

UN ALTFEL DE SOCIAL: CU IUBIRE

Un altfel de social: cu iubire

Adesea lucrurile sunt mai dificile de spus decât de facut …
Dar avem un drum lung de străbătut …
Copil agitat mă regăsesc fărâmă cu fărâmă,
Ce-ar trebui eu să mai fac ca tu să ai curaj să mă iei de mână?
Fără să îmi cunosc viitorul,
Eu am nevoie de oameni să nu simt teama … să imi pot lua zbor,
Fără să știu normalitate, ce încă departe îmi rămâne
Am nevoie de iubire, poți să îmi oferi asta? Haide … spune.

De cinci ani construiți campani prin care o dată pe an reușim să evadăm din izolarea autismului, izolare care ne face prizonieri fără voia noastră. Am reușit de fiecare dată, chiar dacă nu a fost ușor, să mergem în tabere de poveste împreună cu copiii noștri și ne-am simțit mereu la întoarcere mai încrezători, mai plini de forță bună. Am petrecut timp fericit și bateriile noastre s-au încărcat an de la cu energie pozitivă, cu speranțe, cu vizii noi. Iar toate astea ne-au ajutat enorm să continuăm lupta noastră. Ne-au men utilizare un pic mai puternic în fața propriilor vieți care păstrează distruse odată cu venirea autismului. Sunt descoperite astfel încât să fie terapie mai benefică pentru autism până în LIBERTATE.
Anul acesta, deși este un an greu pentru toată planeta, noi am luat o decizie importantă și foarte curajoasă, cea mai curajoasă dintre toate: vrem o tabăra a noastră, un loc plin de libertate unde să ne bucurăm, să respirăm liberi, să ne jucăm, să progresăm, să fim fericiți. Pentru că fericirea vindecă.
Ne dorim să construim o tabără pentru toți copiii cu autism, pentru frații și surorile lor, pentru părinți și pentru oricare ființă ce reușește să ne accepte și să ne îmbrățișeze. Ne dorim să construim zâmbete bune! Îmbrățișări sincere și lacrimi de BUCURIE.
Am vrea să găsim acele inimi care pot înțelege un pic mai bine acum… cât de prețioasă este libertatea. Cât de dulce! De aceea am dat un nume visului nostru: „Sweet Camp – Tabăra Dulce”.
Suntem conștienți că nu va fi ușor dar unii dintre noi s-au născut să lupte continuu pentru visurile lor. Iar adesea acestea se împlinesc. Credem cu tărie în acest vis și astăzi ne-am decis: vă invităm să ne fiți prieteni, vă invităm să dăruiți TIMP FERICIT într-un vis dulce. Vă invităm să fiți parte din cel mai măreț vis pentru AUTISM.
Vom avea nevoie de oricare om bun, așadar vom avea nevoie și de tine. Dăruiește-ne un pic din dulceața inimii tale om bun. Te îmbrățișăm cu speranță!
Este foarte important pentru noi oricare gest, oricare contribuție. Donează, distribuie, invită prieteni. Putem reuși împreună.

Donațiile se pot face direct pe butonul de donare sau în conturile de mai jos cu mențiunea:
„Tabără pentru AUTISM”.
ASOCIATIA SI NOI SUNTEM COPIII VOSTRI
UNICREDIT TIRIAC BANK SA
Cont RON – RO12BACX0000001153957012,
Cod SWIFT BACXROBU Cod BIC BACX
UNICREDIT TIRIAC BANK SA

  • Dată Eveniment: 20 December 2020
  • Oră Eveniment: 07:30
  • Locație: Galați
  • Organizator: Asociația "Și noi suntem copiii voștri"