Îmbrățișări în tăcere și scrisori niciodată trimise

Îmbrățișări în tăcere și scrisori niciodată trimise

“Ești special și tu, dacă reușești să iubești de la distanță și într-o tăcere religioasă…”
“Ce se întâmplă dacă se rămâne la nesfârșit în tăcere, mai ales atunci când ai vrea să strigi? Se moare? Ne stingem? Ne pierdem și nu ne mai regăsim?
Știi zilele acelea când ai fi vrut să ii spui, să ii scrii cumva pe un bilețel sau într-o scrisoare astfel încât el, ea, ei, sau ele, să știe ceea ce nu crezi ca au conștientizat vreodată cu adevarat? Dar nu ai mai găsit suficientă forță în tine… ori poate era prea târziu, sau poate orgoliul era mult prea puternic, sau poate era prea multa durere sau prea multa bucurie, momentul ăla când ai vrut dar mai apoi ai amânat, și la final ai renunțat definitiv pentru că sentimentul tău ți-a părut prea neînsemnat … devenise mic ori poate ai crezut ca nu mai are rost.
Are rost. Acum. Scrie pentru tine și pentru noi.
Alege sa scrii scrisoarea pe care nu ai scris-o niciodată, adresează-te direct persoanei chiar dacă crezi ca oricum nu va știi niciodată,apoi expediază la noi. Noi știm să îmbrățișăm în tăcere iar din scrisori vom face magie.”

Important* Scrisorile sunt acceptate doar în plic timbrat expediat prin poștă. Nu se accepta via mail. Scrisorile pot fi anonime.
Fondurile obținute în urma acestei campanii vor fi investite în viitorul Adelinei, diagnosticată la 6 ani cu autism. Expedierea scrisorilor nu implica donația și nici invers.
Mulțumiri.
#Împreuna #pentru #LinaUn proiect inițiat de Asociatia “Si noi suntem copiii vostri”

LINK DONAȚII SUSȚINERE #Adelina

– valoarea unei donații minime este de 1 ron (aproximativ cât costul pentru timbrul unei scrisori)

Adresa pentru expediere scrisori:
Asociația și noi suntem copiii voștri
Oficiul Postal 5
Căsuța Postala 502
Galați
MULȚUMIM

  • Dată Eveniment: 31 March 2017
  • Oră Eveniment:
  • Locație: -
  • Organizator: Asociația "Și noi suntem copiii voștri"